..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szabályok!

Itt gondolom tudjátok, hogy mik is vannak.

Az első és legfontosabb szabály (szerintem sejtitek): Ne lopj!  Semmilyen mértékű lopást nem tűrünk (Főleg nem ha olyat viszel, ami SAJÁT. De felőlünk a gépedre föll teheted, ki is nyomtathatod vagy nem tudjuk, de hamár nálad van, az oldaladra TILOS föltenni!), ha valami kell, akkor kérd el.  Elvégre azért van kint a vendégkönyv, az msn ill. e-mail címünk.

A második: Lehetőleg ne trágár szavakkal szidd az oldalt, vagy a szerkesztőket. Nagyon sokat foglalkozunk az oldallal, és ha valami nem tetszik, akkor azt írd meg az ötleteitek menüpontba vagy a vendégkönyvbe, és majd úgy próbáljuk szerkeszteni az oldalt, hogy mindenkinek megfeleljen.

A harmadik: Ne írj más nevében se a fórumban, se a vendégkönyvben, se a másik oldalon a chat-be. Nem gyakori, de inkább szólunk.

A negyedik: Érezd jól magad, és ha tetszik az oldal, regisztrálj, vagy írj a vendégkönyvbe és gyere sokszorJ!

 

Ha valaki nem akar körlevelet kapni, az küldje el valamelyik szerkesztőnek a felhasználó nevét (vagy az e-mail címét) egy SZEMÉLYES levélben, és töröljük a felhasználók közül.

 

És még egy kis apróság! Mindenki legyen olyan szíves és ne reklámozzon se a Chat-be/itt a fórumba/, se a vendégkönyvbe, se az ötleteitek menüpontba! A reklámnak van egy külön modul. Aki nem oda reklámoz, annak a bejegyzése TÖRLÉSRE KERÜL. A Chat-ba/Fórumba beszélgetni kell/ene. A Vendégkönyvbe linkcsere illetve, most már button csere is jöhet. Az ötleteitekbe, gondolom tudjátok mit kell írni. A véleményed az oldalról is gondolom tudjátok. Kéretik a 'HIRDESD ITT AZ OLDALAD' ba reklámozni!

És hogy el ne legyen felejtve. Az itt szereplő letöltések bemutató jellegűek. Az innen letöltött médiaanyagokat a magyar törvények érelmében 24 órán belül törölnöd kell a gépedről. Hogy megteszed vagy sem az nem rajtunk áll...

 

Ezen kívül egy új szabály. A 'Vendégkönyvbe' az 'Ötleteitekbe' és a 'Véleményed az oldalról'-ba TILOS reklámozni! Ha még egyszer oldal reklámot látok valamelyikben, fekete listára teszem az illetőt! Nem fogom folyamatosan törölgetni az effajta bejegyzéseket! A verseny felhívások még megegngedettek, de jobban örülnék ha azokat is a reklámolhoz tennétek.

 

 

Pusyka! Heni&Kirara

 

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto