..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Karakter teszt megoldása(lányoknak)

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

(A) Te vagy Alv!

Kirara  2006.05.28. 14:13
Ha a legtöbb a, válasz, akkor te: Alv vagy! Nagyhangú és makacs vagy! Semmitől sem riadsz vissza, hogy elérd a céljaidat. Mindig az van, amit te akarsz. Megjátszod a hűvös szépséget, holott tudod, hogy nem ez az igazi éned. Mutass többet abból a lányból, aki valóban vagy!

(B) Te vagy Eclair!

Kirara  2006.05.28. 14:12
Ha a legtöbb b, válasz, akkor te: Eclair vagy! Néha talán bolondos és szeleburdi vagy, de a szíved arany. Mindig segítesz annak aki rászorul, és nem érdekel, hogy bajba kerülsz e érte. Csak egy a gond… Lehetnél egy kicsit nőiesebb!

(C) Te vagy Lumiere

Kirara  2006.05.28. 14:12
Ha a legtöbb c, válasz, akkor te: Lumiere vagy! Egy kedves, okos és intelligens lány. Mindig elegánsan viselkedsz, és nagyon segítőkész vagy. De vigyázz, mert első látásra sznobnak tűnhetsz!

(D) Te vagy Dvergr!

Kirara  2006.05.28. 14:11
Ha a legtöbb d, válasz, akkor te: Dvergr vagy! Habár hűvösnek mutatod magad, legbelül hatalmas szíved van. Igazán hűséges vagy, de néha (na jó, általában) nem a te akaratod érvényesül. Lehetnél egy kicsit magabiztosabb. De nálad a barátaid tudják, hogy az utolsódat is odaadnád értük.

(E) Te vagy Viola

Kirara  2006.05.28. 14:10
Ha a legtöbb e, válasz, akkor te: Viola vagy! Egy nagyon kedves és szeretetre méltó lány, aki annyit tud beszélni, mint tíz ember együtt véve. De ne változz meg, maradj ilyen amilyen vagy. Akaratos és locsi-fecsi. Aki szeret, az ilyennek szeret.

(F) Te vagy Tweedledee!

Kirara  2006.05.28. 14:10
Ha a legtöbb f, válasz, akkor te: Tweedledee vagy! Nem kötsz gyorsan barátságokat, de ha valakit megszeretsz, az mindig számíthat rád. Néha ugyan túl nagyok az elvárásaid, de sosem esel át semmilyen formában a ló másik oldalára.

(G) Te vagy Eclipse!

Kirara  2006.05.28. 14:09
Ha a legtöbb g, válasz, akkor te: Eclipse vagy! Csak a munka és a munka! Igazán kiszabadulhatnál már a szürke hétköznapokból. Egy kis lazítás még senkinek sem ártott meg. Néha előfordul, hogy nem értik a döntéseidet, de te továbbra is csak a szívedre hallgass.

(H) Te vagy Mercredi!

Kirara  2006.05.28. 14:08
Ha a legtöbb h, válasz, akkor te: Mercredi vagy! Mindenhol ott vagy, mindent látsz, mindent hallasz, mindenről tudsz. Emiatt sok dicséretet illetve szidást kapsz, de ez a szemfülesség sokszor segít neked.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!