..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hoppá! Avagy, kisebb-nagyobb hibák a sorozatba.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Egy újabb apró szépség hiba.

Kirara  2006.08.23. 15:55
Már megint a grafika...A 3. részben vettem észre ezt a blamázst... Oldalról hol marad Eclair kezéből a teáskanna??? Csak előről látszik? Valami újfajta oldalról nem látható találmány? Kötve hiszem... Ennél nyílvánvalóbb az, hogy csak egyszerűen elfelejtették belerajzolni...Ez szerintem megérdemel egy feketepontot...

Egy újabb bibi.

Egy szemfüles ismeretlen  2006.08.22. 18:03
Eclair amikor kirúzsozza az ajkát a rúzs vörös. /legalább is a száján/ A falon pedig rózsaszín... Érdekes, nem gondoljátok? Vajon hogy csinálja?

Oh, a smink...

Kirara  2006.07.02. 18:43
Nos, ahogy jobban körülnéztem ezen is megakadt a szemem. A kérdésem az: Ez most véletlen vagy direkt van? Érdekes, hogy a hölgy szereplőkön, mint például Tweedledee, vagy Liquiy egyik pillanatban van rúzs, a másikban pedig nincs...Erre most mit lehet mondani?

A hangok...

Kirara  2006.06.27. 10:38
Az angolok itt követték el a legtöbb hibát a csajkommandónál, a hangokra alig figyeltek, az egész monoton lett, sok benne a mesterkélt hang és ennek ellenére meglehetősen találékony nyelvtani kifejezések vannak. Amikor először hallottam egy hangot, azt gondoltam, hogy egy roboté, de később viszont észrevettem, hogy egy ember szája mozog valójában. A Japánról angolra fordítás közben drága ilyen dolgokra odafigyelni?

A 2. rész

Kirara  2006.06.27. 10:38
Itt a nagy kedvencem a 2. részből. A grafikusoknak igazán oda kellet volna figyelniük. De sajnos nem tették. (Íme a kép, ahogyan meg ígértem...) Alv-ra hosszúszárú ruhát adtak, holott, csak az egyik (pontosabban a jobb lábán ér végig a ruhája!) Szegény lány, amilyen hőségek vannak mostanában...Nem csoda hogy olyan morcos, ha engem öltöztetnének így föl én sem lennék túl boldog... Nem igazán szeretnék kukacoskodni, de ez egy elég nagy hiba.

8. rész

Kirara  2006.06.27. 10:35
A nagy klasszikus...

5. rész

Kirara  2006.06.27. 10:34
Rendben, ez egy elég silány szégyenfolt az 5. részből (mert ugye a lock /zár, bezár, becsuk/ mégis csak mást jelent, mint a rock /szikla, kő/. Ez azonban nem elemi hiba, a Japánról Angolra fordítás közben meg esik, emiatt nem is nagyon törődtek vele.

17. rész

Kirara  2006.06.27. 10:33
Azonban észrevettem egy újabb hibát a 17. részben. Itt úgy látom, hogy a GOTT-nak rendkívül nagy szüksége lenne egy jobb helyesíróra… Egy ilyen fontos eseményért, mint egy új igazgató beszéde igazán gondolhatnának az ilyenekre… *Kijavítva* Ez a hiba már nem szerepel a DVD verziókon

6. rész

Kirara  2006.06.27. 10:31
Amint az új DVD-k megérkeztek, annyira jöttek az új hibák is, például a 6. részből

24. rész

Kirara  2006.06.27. 10:28
Itt van egy apró valami, a 24. részből. Sajnos nem tudtam rendesen elkapni. Ha esetleg emiatt nem tudnád rendesen elolvasni. "Energia elégtelenség- elrendelni a megsemmisítést."

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto