..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Történet

Romeo x Juliet

 

Téma: dráma, fantasy, romantikus

Részek száma: 16 (?)

Egy rész: 24 perc

Indulás: 2007-03-18 (promo)

              2007-04-04 (első rész)

Opening szám: Lena Park – Inori ~ You Raise Me Up

Ending szám: 12012 – Cyclone

Rendezte: Fumitoshi Oizaki

Stúdió: GONZO

TV adó: CBC (japán)

Forgalomba hozatal: 2007-07-27

 

Történet:

 

 A Rómeó és Júlia történetét már mindenki ismeri. William Shekspear híres drámáját mindenki látta már legalább egy változatban, vagy olvasta. Nos a japánok is úgy döntöttek, hogy ők is csinálnak egy feldolgozást, de miért hagynák meg az eredeti verziót, mikor kicsit felújítva nem is lenne rossz. Legalább mindenki látna egy teljesen új változatot. És a GONZO meg is alkotta az elképzelést.

 

 Történetünk egy különös, lebegő városban játszódik, amit Neo Verona – nak hívnak. A város urai a Capulet Ház. Viszont miért ne maradjon ki a csattanó, a történet legelején a Capulet – eket mind egy szálig kiirtja Neo Verona másik nagyhatalma a Montague Ház. Ugyebár történetünk egyik főszereplője a kis Júlia, aki ekkor csak 2 éves. A kislány épp szüleihez igyekszik a „dadájával”, Cordelia – val együtt, mikor meglátják a halott Capulet – eket és a Montague katonák rájuk támadnak. Az utolsó pillanatban menti meg őket a Capulet katonák kapitánya és elszökik a két gyerekkel.

 Most 14 évet ugrunk előre az időben, mikor is a Montague – k kizsákmányolják Neo Verona – t és a katonáikkal szorgalmasan irtják a Capulet ház megmaradt tagjait. Na és persze keresik a kis Júliát. Az emberek szenvednek a városban, de egyetlen reménységük az a fiatalember, aki álruhában, Vörös Forgószél néven harcol az igazságért. Pontosan egy ilyen akció során csapáda esik a Forgószél, de két ifjú nemes megmenti őt, hű pegazusaik hátán. A Forgószél végül hazatér a színházba, ahol titkos búvóhelyük van. A Forgószélről itt derül ki végül, hogy igazából egy gyönyörű, ifjú hölgy, mégpedig nem más, mint maga Júlia Capulet. A kis Júliát 14 éven keresztül sikeresen bújtatták a Montague nagyherceg elől. De 16 éves korára eljött az ideje, hogy rájöjjön az igazságra.

 De persze a nagy találkozás sem maradhat el. Júlia egy tévedés folytán a Vártorony báljába kerül, ahol a kertben találkozik először Rómeóval, akibe első látásra beleszeret. És innen indul a lavina. Mikor Júlia rájön arra, hogy Rómeó maga Montague fia, minden áron igyekszik elszakadni a fiútól, de áruló szívének nem tud parancsolni. A sor mindig összehozza őket és végül egyikük sem tud parancsolni az érzéseinek, bármi is legyen családjaik múltja.

 

 Természetesen a GONZO ismét nagyot alkotott. A grafika csodálatos, attól függetlenül, hogy kezdő rajzolókat is alkalmaztak az elkészítéséhez. De ami igazán kiemelkedőre sikeredett, az a háttérgrafika. A helyszínek csodálatosan meg vannak rajzolva. Mindenkinek ajánlom ezt a gyönyörű animet, mert sikerül egy új megvilágításból szemügyre vennünk a régóta ismert drámát.

 

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto