..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ha leszállt az éj... by Nao

By.: Nao

 

Megjegyzés: Ez egy HENTAI fic. Szigorúan +18! Csak saját felelősségre olvasd el, mert nem szeretnék ’mégismitképzelsztemagadról’ kommentárokat kapni...

 

 

Ha leszállt az éj...

 

 

 

 

- Igyekezz bátyus! - hallatszott a lány hangja enyhe visszhangot verve a folyosón. A mögötte haladó fiú megszaporázta lépteit. A lány már a hangárban járt, amikor utolérte. Kopogó léptei élesen törték meg az ott uralkodó némaságot.

- Ne rohanj annyira hugi... - zihálta

- Minél előbb elindulunk, annál jobb. - mondta parancsoló stílusban, majd a gépükhöz lépett. - Szerbusz. - köszönt kedvesen, mire a hatalmas hajó üdvözölve felpittyent.

- Várj már hugi!

- A küldetés kezdetét vette. Ne szólíts huginak!

- Bo... bocsánat, Tweedledee... - habogta a fiú, majd a lány után belépve helyet foglalt a baloldali vezetőülésben. - A Verbum lesz az első bolygó, ahol megkezdjük a keresést?

- Nem, a Vitium. Nem figyeltél a főnökre? - kérdezte megrovóan a lány, és beindította a motorokat. - Irányító torony! Itt a C-Square...

 

***

 

- Vigyázz! - sikoltotta Tweedledee. A hajó megpördült a maga körül, s szikrákat hányva, sisteregve száguldott a hatalmas meteorit felé - Kerüld ki!

- Nem megy... - ordította a vérző homlokú Tweedledum - Ugrókaput!

- Máris... - nyögte a lány.

A kapu megnyílt, s a C-Square besodródott rajta, szikrázó lézernyalábokat hagyva a két meggyötört ÁSZ mögött. Egy berobbanó töltet a hajó oldalának ütközött, hatalmas méretű krátert ütve a testen. Tweedledee felsikoltott, keze kétségbeesetten kapott fogódzó után, de becsapódó töltet oldalra billentette a hajót, s a lány kiesett az ülésből, és tehetetlenül csapódott a falnak.

Pillái szorosan ölelték egymást, elfedve szemeit, melynek bordó örvénye oly sok mindenkit magával ragadott, tűzpiros ajkai közül halk, fájdalmas nyöszörgés tört elő. Vállára omló, hollófekete hajzuhataga alól vérpatak csordogált.

- Hugi! - ordította a fiú

- Jól... vagyok... - nyögte Tweedledee, majd szédelegve, remegő tagokkal fölállt. - Így... nem tudunk... tovább... menni...

- Leteszem a hajót. - mondta Tweedledum, aggódó pillantásokat vetve nővérére...

 

***

 

- Hol vagyunk, most? - kérdezte a lány, miközben hagyta, hogy testvére a tarkóján lévő vérző, sebet ápolja.

- Azt hiszem... ez a Sitis. Nem mehetünk tovább. A hajót meg kell javítani, különben is már sötétedik és nem sokat látnánk. Meg ugyebár alkatrészek is kellenek...

- Remek. - dörmögte Tweedledee

- Sajnálom húgom. Jelen helyzetben ez volt az egyetlen hely, ahol le tudtunk szállni. Legalább nincs forgalom.

- Még jó, hogy nincs forgalom, hisz senki sem él itt! - méltatlankodott a lány, kezével tekergetve koromfekete hajfürtjeit, melyek most szelíden hullottak baloldalt a vállára. Tweedledum elmélázva nézte a tincseken ragyogó fényt. Ujjai óvatosan beletúrtak a selymes hajzuhatagba, s érzékien futottak végig rajta, lágyan megcirógatva a lány hátát.

- Tweedledee... - sóhajtotta olyan közel hajolva húga arcához, hogy az érezze forró leheletét. Kezével meglazította a lány kecses nyakát körbeölelő ruha kapcsait. Óvatosan lehajtogatva az anyagot gyöngéd csókod lehelt a lány bársonyosan puha bőrére

- Te meg mit csinálsz? - kérdezte döbbeneten Tweedledee.

A Tweedledum egyik kezével szelíden fogta össze a lány karjait a háta mögött, a másikkal pedig közelebb vonta őt magához. Ujjaival végig simította Tweedledee arcát fülcimpájától kezdve, az égővörös, finoman remegő ajkakig.

Tweedledee a döbbenettől dermedten dőlt testvére mellkasának, de akkor rémült meg igazán, amikor a testén érezte a fiú egyre keményedő férfiasságát.

Tweedledum nem hagyta abba a játékot. Maga felé fordította Tweedledee arcát, és száját mohón a lányéra tapasztotta. Tweedledee szemei kerekre tágultak a döbbenettől, s vergődve próbált szabadulni az őt határozottan, mégis gyengéden tartó karok közül. Nem merte az erejét használni, nem akarta bántani a bátyját.

Tweedledum nyelve a szájába hatolva táncra hívta a lányét, mialatt keze tovább gombolgatta Tweedledee ruháját, minél több részletet fedve fel tökéletes alakjából. Miután végzett, lehajtotta a lány testét fedő ruhát. Kutató jobbját húga feszes hasára tette, s a köldöke körül kezdett lágyan körözni vele, majd selymes bőrét végigsimítva kezét Tweedledee mellére tapasztotta és lágy, érzéki mozdulatokkal masszírozni kezdte.

Tweedledee felnyögött. Gyűlölte magát. Abban a pillanatban gyűlölte magát, mert élvezni kezdte ezt az egészet. Ez nincs rendjén. Nagyon-nagyon nincs rendjén... Hiszen testvérek, sőt mi több ikrek! Nem tehetik ezt egymással, nem szeretkezhetnek...

Tweedledum lehajtotta a fejét, megszakítva ezzel a csókot, s ajkait a húga kéjtől egyre keményedő mellbimbójára tapasztotta, miközben keze finoman nővére ágyéka felé araszolt. A lány fehérneműjén keresztül szelíden kezdte kényeztetni Tweedledee vágytól egyre izzóbb testrészét. Tweedledee felhevült teste megremegett.

Tweedledum elengedte a lány kezét. Tudta, hogy már nem állna ellen neki, ahhoz túlságosan feltüzelte. Balját Tweedledee mellére helyezve körkörösen kezdte cirógatni a lány mellbimbóját. Tweedledee teste megfeszült, körmeit bátyja combjába vájta, remegő ajkai közül egyre hangosabb nyögések törtek föl. Tweedledum benyúlt a gyönyörtől már átnedvesedett fehérnemű alá, s kezét a lány csiklójára tapasztotta. Tweedledee hátravetette a fejét, s szemeit szorosan lehunyva nyögdécselt tovább, miközben csípőjével óvatos mozgásba kezdett.

Apró sikoly szalad ki ajkai közül, amikor megérezte, hogy fivére ujjai belülről kényeztetik egyre felhevülőbb lágyékát. Könnyezett... Mardosta a bűntudat. Ezt nem tehetik. Nem szabad. Hisz ez vérfertőzés! De nem bírta tovább tartani magát, immár képtelen volt uralkodni a saját testén. Nem volt képes meg álljt parancsolni magának...

Szétnyitotta combjait, hogy a fiú még inkább hozzá férhessen legtitkosabb részéhez. Már képtelen volt ellenállni, és Tweedledum tudta ezt. A fiú apró, puha csókokkal borította el a nyakát, miközben még érzékibben simogatta a lányt, aki egyre hangosabban zihált a kéjtől és a bűnös élvezettől. Tweedledee bordó szemei előtt összemosódtak a tárgyak körvonalai. Teste remegett, ahogy megtapasztalta a még sosem ismert gyönyört. Már majdnem a csúcson volt, amikor Tweedledum óvatosan elengedte őt, figyelve az angyalian gyönyörű arc minden rezdülését.  Két karjával szorosan átfogta remegő nővérét.

Tweedledee felült, arcára pírt csókolt a kéjes élvezet, majd szembefordult bátyjával lerázva magáról a ruháját. Csizma és bugyi. Ennyi maradt csupán, ami a testét fedte. Szorosan Tweedledumhoz bújt, és kívánatos ajkait a fiúéhoz érintette, mialatt elkezdte megszabadítani a ruháitól. Kiscica módjára dörgölődzött Tweedledum izmos mellkasához, apró csókokkal borítva be, mialatt a fiú keze a combját és a fenekét simogatta.

Még mindig csókolták egymást, nyelvük vad és szenvedélyes táncra kelt. Tweedledee óvatosan hanyatt döntötte a fiút. Tweedledum nem ellenkezett, mint mindig, ezúttal is hagyta, hogy a lányé legyen a vezető szerep. Felülre engedte. A lány hozzá simult és ismét apró csókokkal halmozta el a mellkasát, miközben remegő kezei a ziháló fiú nadrágjával bíbelődtek. Tweedledee még sosem volt ilyen zavarban...

Arcát még inkább elöntötte a pír, amint meglátta a fiú feszesen meredező hímvesszejét. Nem... Nem tehetem... Ezt nem szabad! Hagyd abba! Ne csináld! Üvöltötte egy hang a fejében, de nem törődött vele, helyette lehajolt és érzéki ajkait Tweedledum lüktető férfiasságához érintette. Nyelvével lágyan végignyalta, miközben keze ritmusosan járt fel és le. A fejében visítozó hangot semmivé foszlatták Tweedledum torkából zihálva feltörő férfias nyögései. Egyre hangosabb, egyre érzékibb, egyre hevesebb... Tweedledum alsó teste megrándult, magja forrón buggyant ki a lány ajkai közül s folyt végig az állán. A fiú ezzel mit sem törődve felült, magához rántotta a lányt, érzéki csókokkal borítva el a testét. Ezúttal Tweedledee feküdt a hátára. Tweedledum fejét lágyan a lány lábai közé fúrta, hogy nyelvével kényeztesse tovább. Tweedledee felsikoltott, vonagló testét átjárták az érzéki gyönyör hullámai, ahogy fivére nyelve testébe hatolva örömet szerzett neki. Kezével belemarkolt Tweedledum hajába, fejét egyre közelebb nyomva ágyékához, mely ontotta magából a vágy mézédes nedveit.

Tweedledum felemelkedett és igéző, hipnotikus tekintetét a lányéba fúrta. Majd egy hirtelen mozdulattal beléhatolt. Tweedledee torkára forrt a sikoly a hírtelen jött kínzó élvezettől. Ezelőtt még nem volt senkivel... Szemeit szorosan lehunyva ölelte bátyját, miközben az kezdetben lassú, de fokozatosan gyorsuló ritmusban kezdett mozogni belsejében. A C-Square belső terének csöndjét egymásnak cuppanó testek hangja, zihálás és forró nyögdécselés törte meg, a levegőben lágy veríték és testnedvek illata érződött. A két szerető teste egyszerre feszült meg és ernyedt el. Tökéletes az összhang... még ebben a helyzetben is... Mindketten a csúcsra jutottak, Tweedledum érzéki nyögéssel, Tweedledee pedig kéjes sikollyal adta át magát a buja és bűnös gyönyörnek...

 

- Jóságos ég... - suttogta elhaló hangon a lány, remegő testéhez izzadva tapadt hálóingje és tüzelő ágyéka a percekkel ezelőtt átéltek emlékét őrizte.

- Hugi, jól vagy? - kérdezte a fiú, óvatosan koppintva a bezárt ajtón

- Igen... Jól... jól vagyok...

- Sikoltottál... Hozzak egy pohár vizet, vagy bármit?

- Nem, jól vagyok...

- Rendben. Jó éjt, húgom.

- Úristen én ilyeneket álmodok... - nyögte Tweedledee miközben felült, s kezeibe teremtette az arcát...

 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG