..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

NE HAGYJ EGYEDÜL

 

Írta: Happiness's Deceit

Forrás: MediaMiner

Fordította: Kirara

 

Mindenki ugyanazt érzi az első alkalommal, amikor a partnere meghal. De ez sosem változik.

 

 

1. fejezet

 

 

Ne hagyj egyedül A-OU Ne hagyj egyedül

 

Első alkalommal, amikor Un-ou meghalt, A-ou csöndes volt. Nem olyan nyugodt, mint máskor, mert megszokta Un-ou fecsegését; ez dühös nyugalom volt.

 

Olyan dühvel teli nyugalom, ami az egész világát megrengette.

 

Minden gondolat önutálat, minden álom némán sikoltott. Ott kellett volna lennie, hogy megvédje Un-out, mert Un-ou mindig is hanyagul viselkedett, a füleit használta védekezésképp, nem a szemeit. Nem látta a közeli veszélyt és későn fogta fel, mi volt az.

 

A-ou néma volt és dühös, senkivel sem beszélt, aki megkérdezte tőle; mitévő legyen. Nem látogatta Un-out ebben az állapotban –nem akarta Un-out így látni. Csak ott volt, ült és figyelmen nem törődött vele, miközben várt valamire, ami nem volt biztos, hogy valaha is eljön. A sötétség visszhangzott mindenütt a néma térben, és ő üdvözölte. Megnyugtató volt, szavakkal nem kifejezhető, hogy magára maradhatott a gyűlöletével.

 

És azután eljött a nap, a megrovással,

 

- Hol voltál A-ou? Már vártalak.

 

 Talán azt hiszi, a fény játéka, de követi az illúziót. Várja, hogy a test eltűnjön, de ehelyett egy kéz csusszan a sajátjába.

 

És a csendes nyugalom.

 

 

Ne hagyj egyedül UN-OU Ne hagyj egyedül

 

A-ou mindig is a világ középpontja volt. Maga volt a megtestesült nyugalom; aki mellette állt, és az egyetlen ember; aki hajlandó volt meghallgatni a locsogását. Ez egy elég érdekes kombináció, de…

 

Nem tudta kiverni a hangot a fejéből.

 

Nem egy furcsa hang volt, ami minden nap minden percében megtörtént –de hallotta, hogy A-outól származik; idegesítette. Ez a halál hangja volt. Pontosabban; annak a hangja, hogy a szív lelassul, az izmok megfeszülnek, és aztán csak… megállnak. És Un-ou ki akarta tépni a füleit, hogy soha többé ne kelljen hallania.

 

Minden alkalommal, amikor a szívverését hallotta, megfordult, hogy az idősebbet keresse–

 

Csak rádöbbent, hogy nem az övé.

 

Kísértette ez az érzés, a világ továbbment; mintha megvakult volna. Semmi sem volt ugyanaz. Ez fájt.

 

El akarta zárni magát, mert az az igazság, hogy mindenki meghalt, és senki sem tér vissza az életbe, akkor sem, ha könyörögsz neki. A takaró alá akart bújni, vakká válni és senkinek nem akarta engedni, hogy kivigyék onnan. Mert az igazság az volt; A-ou nem kényszerítette arra, hogy olyan dolgokat lásson, amiket nem akart és ez volt minden, ami valóban számított. De amikor megfogta a kezét, az nagyobb és ridegebb volt, mint korábban, és Un-ounak el kellett rejtenie az arcát, hogy megakadályozza a könnyeket… Bár ezt csak azután tette, hogy meggyőződött arról; az a szív tényleg ott van, és dobog.

 

 

2. fejezet

 

 

Ne hagyj egyedül DEXTERA Ne hagyj egyedül

 

Sinistra csak egy haldokló eszköz volt. Ez volt az egyetlen út, ahogy Dextera megmagyarázhatta. Mindig őt találták el az eltévedt gerendák, amikor mindennek biztonságosnak kellett volna lennie, mindig útját állta a potenciális veszélyt jelentő objektumoknak, mindig támadott, amikor Dexterát akarták megsebesíteni. De Dextera egyetlen olyan küldetésre sem emlékezet, ahonnan a társánál több sérüléssel tért volna vissza.

És ez fájt egy kicsit.

Ez sokat elárult a partneri kapcsolatukról – Sinistra folyton megsebesült, amikor kettejük közül Dextera volt az agresszívebb és ő mindig (vagy majdnem mindig) sértetlen maradt. Sinistra szeretett volna pajzs lenni a kard mellett, vélte Dextera. És ez általában rendben is lett volna.

Sinistra amúgy is jobban alkalmazkodott mindenhez. De az igazság valójában az volt…

A dolog valóban úgy állt, hogy Sinistra tényleg lágy volt. Követte Dexterát, jobban hitt benne a saját életénél

És már megölték ezért.

De ez a halál igazi volt? A kódolást el lehet végezni, ez igaz, de mindig történik tökéletesítés is…

Ez volt az első alkalom, amikor Dextera gyűlölte Sinistrát.

Gyűlölte Sinistrát, mert a saját testével mindig olyan óvatlanul bánt, színlelve, hogy jól van, hagyta magát darabokra hullani, és…

Dextera nem hitte, hogy a társa a munkáját végzi.

Minden nap meglátogatta, de mindig ugyanaz volt – nincs változás, mérsékelt javulás, túl kellene élnie. Végül eljutott arra a pontra, hogy már… hogy már nem ment be hozzá többé.

Míg egy nap; egy gyönge hang törte meg a gondolatmenetét

- Miért hagytad abba a látogatást?

 

 

Ne hagyj egyedül SINISTRA Ne hagyj egyedül

 

Amikor meglátta a vért, Sinistra tudta, hogy Dextera nem tér vissza. Mindenesetre, nem ugyanabban a testben. Dextera sosem volt elég hanyag ahhoz, hogy ilyen súlyosan megsérüljön egy küldetésen. Tehát Sinistra csak mosolygott, és tett egy csöndes megjegyzést a vérre. Dextera valami durvát válaszolt (bár ez várható volt), majd ránézett a tudom-mire-gondolsz-és-nem-tetszik tekintettel. Sinistra bölcsen befejezte a beszélgetést, és felkészítette magát arra a halálra, amit tudta; hamarosan megtapasztal.

Morbid, de szükséges.

De amikor végül megtörtént, egyre több és több lett a vér – amikor kellett volna – Sinistra képtelen volt segíteni, csak hányt. Elszorult a torka, sokkot kapott.

Valahogy megoldotta a feladatot.

Muszáj volt, mert tudta, hogy a következő teendője az lesz, hogy a hajóban üvöltve könyörögjön a leszállási engedélyért, és (ezzel egy időben, vagy később) sikerüljön partnerét a pilótafülkébe vonszolnia, mielőtt ezeket megteszi. Valahogy megoldották. (Sinistra feltételezte, hogy esetleg az ok, amiért a legénység egy része a későbbi hetekben elkerülte – a fenyegetés, miszerint lenyakazza őket.)

A következő hetekben is ilyen hektikus* volt. A többi ÁSZ tag, mint mindig; most is tette a dolgát – bár néha benéztek hozzá. De ő minden nap, kivétel nélkül Dextera szobájában volt, ellenőrizte Dextera holmiját, hogy minden kényelmes legyen számára, amikor visszatér. És minden héten, hétfőn, amikor senki sem zavarta, Sinistra lesettenkedett a tökéletesítő kamrába és csak nézte.

Csak nézte Dextera lelkét (amit szinte látott), hogy új testbe költözik. Nézte, amit az ujjai megmozdultak, és társa csak lélegzett. Csak nézte, és arra várt, hogy ő legyen az első, aki látja, hogy partnere kinyitja új szemeit, vagy megcsókolja az úja ajkakat, vagy egyszerűen csak megérinthesse őt.

De volt valami ennél is fontosabb, amit mindenképpen látnia kellett.

                                                               Később

- Sinistra…

Felé fordult. – Maradj még, Dextera.

- Mit csinálsz?

- Csak ellenőrzöm… a fenébe! – fintorodott el

- Mi van? – a szemeihez nyúlt. – Most meg mi a baj?

- Nem tudom elhinni!

- Mit nem tudsz elhinni?

- Te-te…

- Én?

- Még mindig magasabb vagy nálam! – mérgében elvörösödött.

Halk kuncogás, majd nevetés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*hektikus = ideges, nyugtalan, zaklatott

 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG