..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szómagyarázat

GOTT:Galctic Organization of Trade Tariffs/Galaktikus kereskedelmi és ellenőrzési központ

D-parancs:Az ász ügynökök testében lévő nanorobotoknak küldött parancs,melynek hatására elkezdik másolni magukat,és a keletkező nyomás hatására megsemmisülnek az ászok belsőszervei.

Nouvleszek:Tisztavérű földlakók.Ők mindenki főnökei,és az ő pénzükből formázzák a bolygókat.

Geo-bomba:Egy nagy erejű bomba,mely akár egy egész bolygót is képes elpusztítani.Ma már csak bolygóformázásra,de régen a háborúban használták.

Árnyék szakasz:Különleges képességű emberekből álló csoport.Ők az ászok.

Ugrókapu:Az ugrókapu gyorsítja a közlekedést,mivel a segítségével pár pillanat alatt el lehet jutni a Galaxis bármely pontjára.Az ászok hajóji is képesek ugrókaput létrehozni.

Black Box:Armblast "szörnyen hasznos" táskája.A segítségével képes megállítani az időt.

13-as alakulat:A GOTT takarító osztaga.

Biztosítók:Az alvilág egy csoportja,akik jó pénzért bárkit és bármilyen áron megszöktetnek a fogolyjáratokról.

Kacagó Jokerek:Titkos pénzügyi információkat árulnak.

"Kvant": (Oroszul quantum) Nem tudom, hogy mi is ez pontosan, Eclipse csinálta amikor "golyót" kapott (quantum ugrásként emlegette). Ez minden Ász ügynökben meg van. A lényege annyi, hogy visszahozza őket az életbe. Ezért olyan nehéz őket megölni.

Nanorobot/nanobot:  Ezek azok a parányi robotok, amik az ászok testében vannak. Ezeknek a segítségével gyógyulnak a sérüléseik, ettől lesznek "hallhatatlanok" és ezek adják a különleges képességeiket.

Hasis: Régebben egy drog volt, ami érzéketlenné tette az embereket. Tökéletes gyilkológépeket csinált belőlük, akik nem féltek semmitől még a haláltól sem. Most /a történetben/ egy vírus program ami ugyan azt a hatást váltja ki csak gépeknél. Arra utasítja a gépeket, hogy végezzenek bizonyos célpontokkal. Ezt minden képpen végre hajtják, ha kell elpusztítják önmagukat is. A hasis nem hagy nyomokat...˛kicsit brutális módszer.../

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto