..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A történet

A történet

 

 Ez a történet a középkori és a mai Japán világában játszódik.A főszereplőink egy Higurashi Kagome nevű 15 éves lány és egy Inuyasha nevű 17 éves hanyou.A lány a mai,moder Japánban él míg a fiú a középkorban.Különös találkozásuk sok galibát okoz mindkét világnak.

 Kagome-ék háza egy ősi szentély és egy több száz éves szent fa mellett van.A szentély belsejében egy ős öreg kút van,ami összeköti a középkort a mai évszázaddal.Kagome ezen a kúton átjutva találkozik először Inuyasha-val,aki egy fához szögezve alszik immár 50 éve.

 A lány először azon csodálkozik el,hogy a fiú fején két kutyafül van.Mikor ezeket vizsgálja a falubeliek elfogják és a falu papnője elé viszik.Kaede,a papnő szállást ad a lánynak,mivel biztos benne,hogy a lány 50 éve halott nővére reinkarnációja.Ezt sajnos nem tudja bizonyítani.

 Éjszaka egy százlábú démon támad a falura és Kagome-t keresei.KAgome,hogy megmentse a falut,elrohan az erdő irányába és egyenesen Inuyasha előtt köt ki.De ezúttal a fiú már meg is szólítja.Ugyanis Inu felébredt hosszú álmából a lány kiáltására és nem éppen kedvese,de üdvözli őt.

 Inuyasha először Kikyou-nak nézi a lányt,de később rájön,hogy nem ő az.Mivel Kikyou-nak nézte a lányt,elég gorombán szól hozzá,amit persze Kagome sem tűr.Kikyou ugyanis az a papnő,aki Inuyasha-t a fához szögezte.Ezért hát érthető,hogy Inu nem éppen barátságos Kikyou hasonmásásval.

 Kagome,hogy mentse saját és a falusiak életét,szabadon ereszti Inuyasha-t,aki miután legyőzte a százlábút,Kagome-ra támad.A Szent Ékkövet akarja,mely a lány testében volt.

Hogy hogyan került oda?Kikyou volt ennek a tárgynak az őrzője és halála után testével együtt égették el.Kagome pedig Kikyou reinkarnációja,így vele együtt az ékkő is visszatért az élők világába.

 Miután Kaede egy láncot varázsol Inu nyakába és Kagome egyetlen szava a földre teperi Inuyasha-t és ártalmatlanná teszi,a két fiatal egy varjat kezd üldözni,mert az lenyelte az ékkövet.Kagome némi balszerencsével legyőzi a madarat és darabokra töri az ékkövet,melynek szilánkjai szerte szóródnak a világ minden táján.Így a két fiatal felkerekedik,hogy összegyűjtse azokat.

 Út közben rengeteg barátság és ellenség kerül elő.Ezek közt van Inu bátyja,a teljes szellem Sesshomaru.NA és persze,hogy némi bonyodalom adódjék,Kikyou feltámad és az idő közben egymásba szerelmes Inu és Kagome nehéz választás elé kényszerül.

 

Én csak azt javasolhatom,hogy nézzétek meg ezt az anime-t,mert iszonyú jó.Szerelem,akció,szerelmi bánat és veszekedés,testvérviszály,szörnyek.Amit csak el tudsz képzelni.Én nagyon szeretem.

 

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto