..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Inuyasha és Kikyou

Inuyasha és Kikyou

 

 Kikyou egy papnő,aki a Szent Ékkövet őrizte.Inuyasha egy félszellem,aki a követ karta,hogy teljesen szellemé változhasson a segítségével.A papnő és ő lassacskán egymásba szerettek,de szerelmük soha nem lehetett teljes.

 Inuyasha mikor emberré akart változni Kikyou kérésére,ezért a lány elvitte a szent fához,hogy ott Inu átváltozhatsson.

 Ha Kikyou jó célra használja az ékkő hatalmas erejét akkor a kő megtisztul és nem kell többé vigyázni rá.Ezért akarta emberré változtatni Inu-t és azért,hogy később vele élhessen.

 De valaki nem nézte jó szemmel ezt a szerelmet.Ő volt Naraku.Azt akarta,hogy Inu és Kikyou egymás ellen forduljanak,ezért Naraku felvette Inu alakját és csapdába csalta,majd egy halálos sebet ejtett rajta.Ezután elvitte az ékkövet vissza a szentélybe,ahol őrizték.Később felöltötte Kikyou alakját és az éppen Kikyou-ra váró Inu-t támadta meg.A két fiatal azt hitték,hogy az egyik elárulta a másikat,ezért Inuyasha éjjel a szentélybe menet,hogy ellopja az ékkövet.Ez sikerült is neki,de a súlyosan sérült Kikyou varázs nyílvesszejével a szent fához szögezte és itt merült Inuyasha 50 évig tartó hosszú álomba.

 Ezután Kikyou-t és az ékkövet elhamvasztották.A két szerelmes gyűlölettel a szívében „távozott” egy másik világba.

 

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto