..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Inuyasha és Kagome

Inuyasha és Kagome

 

 Inuyasha 50 éves álma után Kagome kiáltására ébredt fel.Első látásra azt hitte,hogy a lány Kikyou,de később rájött,hogy csupán a reinkarnációja.Inuyasha-t egy jó darabig nagyon zavarta,hogy Kikyou rá emlékezteti és ezért nem volt valami kedves a lánnyal.De kis idő után megszokta Kagome  jelenlétét és lassan belészeretett.Ezt az mutatta,hogy mikor Kouga felbukkant Inuyasha folyton attól rettegett,hogy elveszti a lányt,de természetesen ezt nem vallotta be.Képes lenne az életét is adni Kagome-ért.Bár először azt hitte,hogy csupán azért szereti Kagome-t,mert Kikyou-ra emlékezteti,de egy idő után Inu elfelejtette Kikyou-t és beismerte önmagának is,hogy szereti Kagome-t.

 Kagome először egy fának szögezve pillantotta meg Inu-t.A fiú ekkor mély álomban volt.Kagome első megmozdulása az volt,hogy ellenőrizze,hogy igaziak e a kutyafülek,melyek Inu fején voltak.Kagome sem volt először valami kedves Inu-val,de idővel ő is beleszeretett és nem tudta elképzelni nélküle az életét.Sokszor bosszantotta Inu dühkitörései,féltékenységi jelenetei és Kikyou iránti érzelmei.De később elfogadta és megszokta Inu-t a különcségeivel együtt.Még az sem állt az útjába,hogy Inu Kikyou-t akarta választani.Mégis vele maradt.És Kagome volt az,aki visszaváltoztatta Inu-t,mikor teljesen szellem lett és ész nélkül tombolt.

 

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto