..::KGF::..

Társoldalak
[X] [X] [X] [X] [X] [X] [X]

KÉPTÁR

Friss:
- Új történet [KG]
[2010. június 19.]

                                        

>>Navigáció<<

ð Vendégkönyv

ð Fanfiction lista

ð Fanfiction vélemények

ð Insrukciók a fanfiction íráshoz

ð Itt hírdess!


[X] Menü
[
X] Kiddy Grade

[X] Inuyasha
[X] Full Moon wo Sagashite
[X] YuYu Hakusho
[X] Romeo x Juliet
[X] Elfen Lied


>>Fanfiction<<


[X] Kiddy Grade
[
X] YuYu Hakusho
[
X] Inuyasha
[
X] Elfen Lied
[
X] Egyéb

[X] Idegen nyelvű

 

[X] Extrák

[X] Szerkesztők

[X] Regisztráltak

 

>>Anime-újság<<

 

[X] Fanart és fafic küldése

[X] Az újság címe...?

[X] Hónapja fanja...


Ennyien voltatok eddig!
Indulás: 2005-08-19
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hiei titka

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

6. rész

Keiko  2005.12.27. 10:10
Másnap reggel Hiei és Yukina a többiekhez ment. Yusuke az éjjel nem is aludt, még mindig az ablakpárkányon ült, ezért mikor a testvérpár belépett őt látták meg először. -Nahát! Yukina, jól vagy? Kérdezte izgatottan.

5. rész

Keiko  2005.12.10. 13:04
Mikor Hiei elment,mindenki Yusukera förmedt. -Te bolond vagy Urameshi!Miért engedted el? -És ha megint megtámadják?

4. rész

Keiko  2005.12.10. 13:03
Másnap reggel a lányok nehéz napra virradtak. Keiko odament Koenmahoz. -Koenma, ugye jól van Yusuke? -Az az igazság, hogy nem tudunk róluk semmit.

3. rész

Keiko  2005.12.10. 13:02
-Yukina a parton van.Idehozom.Egyedül megyek. Mondta Hiei,olyan komolysággal,hogy senkinek nem volt kedve utánna menni vagy vitázni. Kio az ajtó felé ment.

2. rész

Keiko  2005.12.10. 12:59
-Yukina szemeiből folytak a könnyek,amikbők értékes kövek lettek. -Ez szép Hieitől.(Botan) -Tudom. Mondta a lány.Megtörölte a szemét,és felvette a köveket a földről.

1. rész

Keiko  2005.12.10. 12:57
Különleges nap volt ez a mai.Yukinanak ma volt a születésnapja,és bár nem tudták,de Hieinek is.Yusuke összehívta Kuramat,Kuwabarat,Seryout és Botant.Szerette volna hogy ha Hiei is idejön,de nem találta sehol.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto